inner-hero-image

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ - ΜΑΣΤΟΛΟΓΟΣ

Testimonials

“Γιορτάζοντας για πρώτη φορά φέτος ως μητέρα, εδώ και 17 ημέρες, θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που όλους αυτούς τους μήνες ήταν δίπλα μου με την πηγαία πραότητα του και την σιγουριά που μου ενέπνεε. Kαι φυσικά, για την μεγαλειώδη αυτή στιγμή που έφερε στον κόσμο το παιδί μου κι έγιναν όλα τόσο αβίαστα, τόσο όμορφα! Ευχαριστώ γιατρέ μου, Ανδρέα Τζιόβα! Ευχαριστώ όλη την ομάδα!”

Στέλλα Καραλιόλιου

“Είναι ένας λαμπρός γιατρός και υπέροχος άνθρωπος!!! Τον ξέρω χρόνια και γι' αυτό του εμπιστεύτηκα και τις τρεις κόρες μου!!! Να είναι πάντα καλά, να μας προσέχει όλες!!!”

Χρύσα Ψαρογιάννη

“Ο καλύτερος γιατρός και άνθρωπος!”

Φωτεινή Κλιμασδά

“Είναι ο καλύτερος γιατρός του κόσμου !!! Τέσσερα παιδιά και με καισαρική όλα και τα κατάφερε τέλεια! Ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα!!! Εγγύηση 1000%!!!”

Δήμητρα Τσιαπλή

“Δεν είχα την τύχη να γνωρίζω τον κύριο Τζιόβα, ούτε στην πρώτη μα ούτε και στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου. Όμως, η τύχη θέλησε να τον γνωρίσω σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου, να μου απλώσει το χέρι, να με κάνει να μην φοβάμαι και να μου θυμήσει πως ζω. Ουσιαστικά, με έσωσε! Είναι ο πιο υπέροχος άνθρωπος που ξέρω και εξαιρετικός γιατρός! Σου δίνει απόλυτη ασφάλεια. Σας ευχαριστώ για όλα κύριε Τζιόβα!”

Αριάδνη Μπατζιά

“Ο καλύτερος γυναικολόγος/μαιευτήρας του κόσμου. Νιώθω ασφαλής μαζί του. Τον ξέρω από κοπέλα και σε αυτόν έκανα τους τρεις γιους μου και δεν το αλλάζω με κανέναν γιατί εκτός απο γυναικολόγος είναι και πολύ καλός άνθρωπος!!!”

Κατερίνα Μάλλιαρη

“Ο καλυτερότερος γιατρός του κόσμου από κάθε άποψη!”

Κατερίνα Συροπούλου

“Ο καλύτερος άνθρωπος και γιατρός του κόσμου!!!”

Γραμματική Μαρινέλλη

“Είστε ένας πολύ καλός γιατρός και ένας καλός άνθρωπος! Με έναν μαγικό τρόπο «εξαφανίζετε» το άγχος! Φυσικά και θα έρχομαι από Λευκάδα! Δεν σας αλλάζω!”

Έλενα Λάζαρη

“Ο καλύτερος γιατρός του κόσμου!!! Ο μόνος που με έκανε να αισθάνομαι ασφαλής και ήρεμη!!! Κάθε φορά ανυπομουνούσα να έρθω για να με καθησυχάσεις!!! Ευχαριστώ για όλα!!!”

Σοφία Τραχανίδη

“Δύο υγιέστατα παιδάκια μας χάρισες και πάμε για το τρίτο! Μακάρι όλοι οι γιατροί να ήταν σαν εσένα! Σ' ευχαριστούμε!”

Διομήδης Διαβάτης

“Δεν υπάρχουν λόγια να μπορέσει κανείς να περιγράψει τον άνθρωπο και τον επιστήμονα που ακούει στο όνομα Ανδρέας Τζιόβας. Δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να μην τον λατρεύει, όχι απλά να τον συμπαθεί. Ανδρέα, είμαι πολύ τυχερή που σε έχω γνωρίσει και σε ευχαριστώ που ήσουν ένας μικρός θεός την ώρα που ήρθε η ζουζούνα μου. Να είσαι πάντα καλά!”

Τίνα Μαναβαζιάν

“Ο πιο ανθρώπινος γιατρός! Μεγαλείο ψυχής! Μου χάρισε με την πολύτιμη ανθρώπινη ιατρική κατάρτιση έναν υπέροχο εγγονό. Είναι σαν να διαβάζει τα εσώψυχα σου. Σπουδαίος γιατρός!”

Δήμητρα Τριανταφυλλίδη

“Ο καλύτερος γιατρός του κόσμου! Το αίσθημα ασφάλειας που σου δημιουργεί είναι τόσο μεγάλο που θέλεις να κάνεις πολλά παιδιά γιατί δεν φοβάσαι ούτε την εγκυμοσύνη ούτε τον τοκετό.”

Κατερίνα Σαμαλή

“Ο πιο cool, ακομπλεξάριστος, προχωρημένος και υπέροχος (από όλες τις απόψεις) γυναικολόγος που υπάρχει! Χαρά μου να πηγαίνω στο ιατρείο του. Μερικές φορές προσφέρει και υπηρεσίες ψυχαναλυτή! Όσο για τις γέννες, δύο φορές το έζησα μαζί του και ήταν ένα μικρό πάρτυ!!
Να σημειωθεί ότι έχει δίπλα του και δύο φοβερές και αγαπημένες παρουσίες! Την Ιωάννα και την Νίκη!
Να είναι όλοι τους καλά!!! :-)”

Μαρία Ξαργιά

“Ο πιο ανθρώπινος γιατρός! Μεγαλείο ψυχής! Μου χάρισε, με την πολύτιμη και ανθρώπινη ιατρική κατάρτισή του, έναν υπέροχο εγγονό. Είναι σαν να διαβάζει τα εσώψυχά σου! Σπουδαίος γιατρός!”

Δήμητρα Τριανταφυλλίδη

“Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για να εκφράσει αυτά που νιώθουμε για σας, γιατρέ.
Μας ανοίξατε τον δρόμο, τον φωτίσατε, μας συνοδεύσατε καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και μας οδηγήσατε με ασφάλεια στον προορισμό μας.
Είστε για μας ένα ακόμη δώρο…”

Νίκος-Ειρήνη Σιούλα